Zanglessen in Lent

 

Nijmegen is mijn thuisbasis, maar het zaaltje dat ik in Lent heb leren kennen, koester ik, dus vanaf augustus 2019 is er wederom zangles te volgen in De Kleine Wiel in Lent. De lessen zijn voor beginners en gevorderden, voor jong en oud, diverse muziekstijlen. Iedereen is welkom! Voor tieners en volwassenen is het ook mogelijk om op afspraak lessen bij mij thuis in Nijmegen te volgen. 

 

Mail mij gerust voor de tarieven, dan stuur ik je die toe.

 

De lessen worden voorlopig gegeven op dinsdag, voor iedereen vanaf 8 jaar.

De Kleine Wiel, Karl Marxstraat 101 in Lent.

 

Voor informatie en inschrijven: mail Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

popkoor voor volwassenen in Lent

 

Met een groep meerstemmig zingen is het mooiste wat er is: het is ontspannend, gezellig en het geeft energie!

 

Omdat het afgelopen seizoen weer zo leuk was en het zo heerlijk is dat mensen enthousiast raken van samen zingen (en van mijn arrangementen!), gaat het popkoor door in 2019/2020: wekelijks zingen, het hele seizoen door! Ik ga uit van 36 lessen in een schooljaar. Zo kunnen we een mooi repertoire opbouwen! 

 

Ik werk met eigen arrangementen van popsongs uit verschillende genres en van verschillende artiesten, waardoor het repertoire gevarieerd en verrassend blijft. Het popkoor is bedoeld voor iedereen die ouder is dan 18 jaar, van zingen houdt en dat het liefst samen met anderen wil doen. Heb je zin om mee te doen? Geef je dan op via: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Mocht je later in het jaar willen aansluiten, dan kan dat zeker en wordt de deelnameprijs uiteraard verrekend. Gewoon lekker instromen en go with the flow!

 

Je hoeft geen zangervaring te hebben of noten te kunnen lezen - ik zing altijd alles voor. Als je je zangpartij kunt opnemen, is dat ook een goede manier om er thuis mee aan de slag te gaan. Het enige wat wel belangrijk is, is dat je goede oren hebt en je redelijk stemvast bent: ik zeg 'redelijk', omdat het in een koor sowieso fijn en veilig meezingen is als er meerdere mensen zijn die dezelfde partij zingen. Ik hoop dus op een hoge opkomst!

 

start: dinsdag 3 september 2019

tijd: inloop vanaf 20.00 uur, zingen van 20.15 - 21.15 uur

locatie: De Kleine Wiel, Karl Marxstraat 101, Lent

kosten: € 324,- voor het hele seizoen (mag in termijnen betaald worden)